AUDIOFIL ble startet opp for å være et alternativ til de "store" kjedebutikkene, siden vi er en frittstående forhandler har vi valgt produkter vi mener er best til prisen, våre produkter er valgt ut fra deres musikalitet og ikke fortjeneste.

Vi har drevet Audiofil siden 1995, i denne perioden har vi skaffet oss mye erfaring og det ønsker vi videreformidle våre kunder. Vi tilbyr informasjon og hjelp til å sette sammen produkter slik at du oppnår den beste lyden, det er korrekt sammensetning av komponenter/produkter som gir god lyd, ikke total pris på anlegget.

Mange produsenter leverer gode produkter i dag, men for at utstyret/produktene skal yte maksimalt må de tilpasses (matches) resten av anlegget, og her slurves det mye.
Korrekt tilpassing og plassering blir ofte forsømt og det vil resultere i nedsatt musikalitet og lydkvalitet.

Vi er også behjelpelige med å skaffe andre produkter / merker enn det som blir presentert på siden vår, ta kontakt dersom det er noe annet du ønsker tilbud på.


Garanti

Det gis forskjellige lengde på garantier avhengig av hvilket produkt, men minimum 2 års garanti og 5 års reklamasjon ( Norsk kjøpslov). Dersom varer må returneres til oss må du avtale dette først.

 

Hilsen